Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti hyvässä seurassa. Naapurit olivat meillä koirineen (4kpl) ja talossa vallitsi hallittu rauha, kunhan teinijolpit Pepsi ja Pyry erotettiin turhien pörinöiden estämiseksi toisistaan. Ilta sujui oikein mukavasti eikä yksikään koira oikeastaan reagoinut millään lailla ulkoa kuuluneisiin paukkeisiin. Kiitos siis Annelle ja Santulle kivasta uuden vuoden vastaanotosta!

Koska halli on rakennusvaiheessa edelleen, mutta hyvällä mallilla kuitenkin, koirien kanssa touhuamiset ovat rajoittuneet lähinnä lenkkeilyyn, sohvailuun ja kotitokoiluun. Välillä oli pakkastakin reilunpuoleisesti, joten yhteistreenitkin peruuntuivat. Miula muuttui työvuorot aikas radikaalisti, joten vähän aikaa menee ennenkuin saan elämän asettumaan uuteen uomaan.

Ratsastamassa olen kuitenkin ehtinyt käymään jo 3 kertaa. Eka kerta oli aikas hakemista pitkän joulutauon jälkeen, mutta toisella kertaa sujuikin sitten taas paljon paremmin. Junglen kanssa yhteistyö tallin puolellakin on alkanut sujumaan, kun pääsin himpun jyvälle sen ajatuksenjuoksusta. Kauhean kiva hepo se on kaiken kaikkiaan ja sillä on ihana laukka.

Maanantaiaamuna kävin tunnilla yksin ja Open kanssa oli sovittu, että kokeilisin jotain uutta hevosta. Olle on isoin hevonen millä olen tähän mennessä koskaan ratsastanut. Se on rauhallinen ja kiltti, mutta hyvin herkkä liikkeissään. Tuntuu että se toimii ihan ajatuksen voimalla ja omat liikkeeni ovat aivan liian isoja ja liioiteltuja. Jos Jungle toimi painoavuilla, en tiedä miten Ollea kuvailisi! Pohkeenväistössä riitti suunnilleen että katsoin mentävään suuntaan, kun hevonen toimi jo oikein! Ravi on ihan ok, harjoitusravi on pehmeämpää kuin Junglella ja siten helpompaa. Laukka sitten onkin ihan oma lukunsa Kieli ulkona  No, tottakai, jos on pitemmät jalat, niin tuleehan siitä pitempi askel. Onneksi siitä oli minua varoiteltu, niin se loikkaaminen ei tullut täytenä yllätyksenä. Sekin on lopulta ihan ok, kunhan siihen tottuu, on se aika erilaista kuin Junglella.

Tuntiin olen todella tyytyväinen ja toivon että saan ratsastaa Ollella vielä muinakin kertoina. Eka kerta oli vasta kokeilua ja totuttelua, puolin ja toisin Hymy

Muun ajan olen viettänyt käymällä leffoissa ja lukemalla. Ihastuin totaalisesti tämän hetken teinihittiin Twilight - Houkutus ja olen nähnyt sen jo 2 kertaa sekä luin kirjankin (mikä on vielä paljon parempi kuin filkka). Yritän laittaa tähän loppuun linkin traileriin.....