Tosi vaikea on pukeutua tunnille, kun sisätiloista ei oikein saa oikeaa kuvaa mm. tuulesta tms. Latasin aamutunnille taas vähän liikaa päälle ja sitten kun tehtiin töitä, hiki virtasi. Jätin sentään kypärämyssyn laittamatta, kun tukka on kasvanut jo sen verran, että suojaa vähän korvia.

Junglella oli tänään jo vähän jouluisissa tunnelmissa, kun Ope puki sille turparemmin päälle hienon beessin kimallekarvan. Harmittaa ihan vietävästi, että en ottanu siitä kuvaa siellä tallissa, kun sitten myöhemmin akku loppui kesken kaiken. No ehkä jollain toisella kertaa.

Ohjelmassa oli askeleen pidennyksiä, väistöjä kevyessä ravissa ja laukkaympyrä. Toinen puoli on miula jäykempi, joten askeleen pidennys kevyessä ravissa oli vaikeampaa toiseen suuntaan kuin toiseen. Oiskohan se sitten että miun oikee puoli on jäykempi. Voiko olla, vaikka olen oikeekätinen?
Askellajin siirto ravista käyntiin meni tänään ekoja kertoja pehmeästi ja nätisti, yleensä töksähdän selkään ja pompahdan vielä vähän eteenpäin.

Lopputunnista rupesi vähän kunto loppumaan ja oli tosi kuuma. Mikä toisaalta oli vähän huono juttu, kun jatkettiin tunnin jälkeen Hannan kanssa suoraan kodalle. Onneksi en kauheesti jäähtynyt, varsinkaan kun vedin polttopuut pulkassa ison mäen päälle. Toivottavasti en vilustunut.

Ensi viikolla olisi ohjelmassa maastoa. Olisipa kiva sää!