Ilma on jo todella kylmää. Alkaa olla viimeisiä kertoja treenata agilitya, lumi voi tulla koska tahansa. Maa ei onneksi ollut jäässä, joten ihan kivasti päästiin treenaamaan kun vaan piti ittensä ja koiran lämpimänä. SKoutsi oli suunnitellut Pyryn ryhmälle ihan hauskan radan, mitä yhdessä rakennettiin. Ei se ehkä ihan semmonen ollut ku piti, mutta minkäs teet jos meidät jättää keskenämme *viheltelee*
Tehtiin sitä sitten vuorotellen, paitsi että mie vähän katoin muiden perään. Pyryn kanssa tehtiin kahteen kertaan ja P on kyllä hyvä! Renkaan otti hienosti ja putkeen meni ihan heittämällä. Alun paikallaan pysymisessäkin on tapahtunut edistystä.

Jatkettiin sitten Tuiskun kanssa suurinpiirtein samoin eväin. Pieniä muutoksia tehtiin että saatiin vähän haastetta lisää. T on kyllä ihana, kun se tekee ihan tosi hyvin jo varsin kaukaa ohjaten. Tästä seuraa vaan se valitettava asia, että miun ohjaus löpsähtää ja alan odottaa sitä myös Pyrräseltä, joka ei tietenkään ole vielä samalla tasolla kuin isoveikkansa. Tehtiin näin yksi rata kahteen kertaan, ku sitten lähdin käymään Rismalla tyhjentämässä ja tankkaamassa lämpimällä kaakaolla. Teki hyvää, sillä jatkoin siitä suoraan oman ryhmän koulutusta ja aloin olla jo kohtuullisen kohmeessa.
Useamman tunni rupeaman jälkeen olikin sitten ihana mennä lämpimään saunaan.