Valtavaa lumimyrskyä oli luvattu koko päiväksi ja kyllä se kova onkin. Aamulla ei onneksi vielä ihan pahimmillaan. Tuulta ja tuiverrusta uhmaten piti lähtä kokeilemaan uusia talviratsareita. Tilasin netistä suht edulliset ja näköjään ihan pätevät kevyttoppaiset kokopaikkahousut. Näissä luulis tarkenevan.

Jungle ei oikein ihastunut ajatuksesta että töitä pitäisi lähtä tekemään karseaan keliin. Sain kuitenkin Hannan avustuksella heposen satuloitua ja suitsittuakin. Jalkasuojat laitoin taas väärin päin ja väärin jalkoihin.

Kenttä oli oikein hyvässä kunnossa ja tehtiin reipas tunti taas kivasti töitä. Muistin vielä miten pohkeenväistö tapahtuu ja sitten harjoiteltiin jalan siirtämistä lonkasta alkaen, jolloin hevosen askel saatiin pitenemään. Harjoitusravissa sain jopa hetkittäin lantion rennoksi, jolloin pomputtelu väheni. Kevennetyssä pitäisi muistaa pitää asento kohdallaan, mutta se vielä vähän heiluu.

Välillä tuuli niin kovasti päin naamaa, että henki salpaantui. Muuten oli ihan jees keli. Hevosessa en huomannut mitään erikoista ja yhteistyö sujui ihan ok.

Loppuhommissa oltiin jo ihan kavereita J:n kanssa, nou hätä. Kotiinkin päästiin vielä ennenkuin rupesi tuulemaan oikeasti ;-)