Illan kähmyssä lähdettiin Tuiskuttimen kanssa vielä vähän tokoileen. Paikkamakuu ei menny tällä kertaa ihan niin hyvin kuin viimeeksi, nousi pari kertaa. Mutta asento oli parempi. Eka nousu johtui siitä kun Rape ei kestäny paikallaan ja Mirka kävi laittamassa koiran paikalleen. Tuisku aatteli että parempi hipsiä maten luo.

Jatkettiin seuraamisella erilaisin käännöksin ja rytmin vaihdoin ja se on muuten ok, mutta asento on vähän väljä. En piittaa siitä kunhan koiralla kontakti säilyy. Seuraaminen on aika samanlaista oli hihnassa tai irti.

Koutsi oli tuonut hyppyesteen mukaan ja sitä kokeiltiin todellakin pitkästä aikaa. Muistin olla heilauttamatta kättä ja pelkästään käskin T:n hyppäämään. Hyvin loikkasi ja kääntyi takaisin päin ja pysähtyi vähän sivuun, mutta ihan hyvään kohtaan. Tää tehtiin 3 kertaa ja joka kerta T pysähtyi samaan paikkaan. En käskenyt istumaan, kun arvelen, että rupeaa ennakoimaan. Teen siitä satunnaista.

Välillä riehuttiin ja leikittiin karvavedolla. Siitä T tykkää. Ääni on hurja ja ulkopuolinen voisi luulla, että kohta matelta purraan käsi poikki, mutta se kuuluu vaan asiaan. Siis se kova ääni.

Vielä tehtiin liikkeestä jäämiset ja luoksetulo. Maahan ei meinannut mennä ennenkuin kirkastin ääntä himpun korkeammaksi, sitten toimi hyvin. Seisomaan jäi joka kerralla. Tässä en myöskään käske istumaan ennakoinnin pelossa. Teen siitä satunnaista, niin koira ei opi että joka kerta pitää istua, jolloin riski kasvaa.
Luoksetulot olivat tälläkin kertaa aivan ihania. Tein niitä vähän eri suuntiin ja sitenkin, että miun takana on mielenkiintoista. Hyvin tuli.
Lopuksi vähän leikittiin ja tehtiin pieni haistelulenkki. Lyhyet mutta napakat treenit on miusta meille parhaat.