Äkillisen kotona vietetyn päivän kunniaksi päätin etsiä jostain vähän meidän otsakkeeseen sopivamman ulkoasun. Jätkiksiä rupesi jo tuo vaaleanpunainen hempeily ällöttämään, joten olkaatten hyvät. Jos ei lunta ulkona näy, niin täällä ainakin.

Pyrrä on järjestänyt miule sydämentykytyksiä ottamalla ritoloita harva se päivä. Aitaviritelmät takarajalla ovat vähintään kyseenalaisia, vaikka ollaan yritetty sieltä paikata kaikki aukot. Vaan kun lehdet kuolee ja kuohkeus painuu, uusia kolosia paljastuu. Ilmaiseksi saamamme aitarakennelma on siitä hankala, että siinä oli  puut mukana ja ne oli sen verta tiukasti sinkilöillä kiinnitetty, että emme ottaneet niitä irti, vaan ajattelimme, että laitamme ne tukemaan. No, ne on rakennettu vähän viettävään rinteeseen, joten voitte kuvitella miten hyvin ne saa maahan hakattua! Pakosti jää aukkoja alalaitaan ja P on ihan luikero, kun se mitä pienimmästäkin kolosta puikeltaa pois. Ensi kesänä on pakko purkaa koko helvatun hökötys ja tehdä se uudelleen, samaten kuin koko takarajan aita, mikä on kasassa enää hyvällä tahdolla. Asiaa huomattavasti vaikeuttaa sankka sireenikasvusto, mikä mukavasti kyllä peittää lehtien aikaan, mutta muuten hankaloittaa rakentamista. Äkkiähän se kasvaisi jos sen pistäisi matalaksi.

Nyt on nähty sekin miten Tuiskuun saa liikettä. Olen nähnyt vastaanvanlaisen ääntänopeamman yllätysliikehdinnän kerran ennenkin, mutta silloin siihen liittyi särkynyt koskisen korvalääkepullo........
Olin tekemässä nakkikastiketta ja kaadoin nakkeja kastikkeen joukkoon paistinpannulta. Yksi nakki vierähti lattialle. Tuisku kokeili, että se on liian kuuma ja jäi vahtimaan viereen. Pyry tuli keittiöön ja samalla hetkellä T nappasi kuuman nakin suuhunsa ja salamaakin nopsemmin siirtyi aulaan, mihin pudotti kuuman nakin palan suustaan. Siinä se jatkoi vahtimistaan ja kohta söi sen. T palasi keittiöön huuliaan lipoen ihan muina koirina ja Pyry ihmetteli, että mitä tapahtui. Se ei ollut huomannut nakkia ollenkaan!!!

Laitanpa tähän loppuun vähän kuvia kesältä, kun meillä oli noita ihanaisia tyttökoiria hoidossa. Mukana myös tyylinäyte meidän vahtikoirien vahtimistyylistä.

2056512.jpg
Pyry ja belgianpaimenkoira tervueren Mutka

2056519.jpg

2056516.jpg
Tuisku, Pyry ja belgianpaimenkoira groenendal Kaisa, Mutkan isosisko

2056521.jpg
Pyrränen vahtii että vaan ykskään metukan siipale ei tipahda sen huomaamatta.

2056529.jpg
Oliskohan jotain herkkua luvassa.....