Kylmä alkaa jo aamun ilma olla, kun treeneihin suunnattiin. Käsineet ovat ihan must, eikä pipokaan pahitteeksi ole. Vettä vähän vihmoi, mutta ei onneksi niin paljon että häiriöksi olisi ollut.

Ekana mentiin Pyrräsen kanssa. Paikallaan pysyminen lähdössä vaatii reipasta liikettä matelta ja napakkaa "odota" käskytystä. En ole ehtinyt kentälle pelkästään omien kanssa, joten treenitilanteen mukainen harjoittelu on jäänyt vähälle. Muuten ollaan harjoiteltu kaatuneiden puiden yms. takaa. Päästiin radalle ja P liikkui nätisti. Se seuraa noin nuoreksi koiraksi yllättävän hyvin miun vartaloa eli miun pitää siihen kiinnittää huomiota. Se ei myöskään kestä vielä samanlaista sinnepäin-ohjausta kuin Tuisku, joka osaa jo esteet luonnollisesti paljon paremmin. Kepit meni loistavasti, mutta ei se pentunen taida vielä ihan oivaltaa miten niitä yssin tehdään. No, se tulee sieltä pikku hiljaa.
Vauhtia tässä pennussa kyllä piisaa. Onneksi kuitenkin sopivassa suhteessa, ei mitään kaahausta, mutta nopsaa menoa kuitenkin.

Tuiskun kanssa mentiin suunnilleen samaa rataa pienillä muutoksilla. Heh heh. Matte unohti ihan tyystin mitä piti tehdä ja pyyhkäisi alun samalla tavalla ko Pyrrän kanssa. Koutsi oli vaan katellu, että jep jep, ei ihan mitä hää aatteli, mutta menköön. T teki kepit todella vauhdikkaasti ja meni putken pimeään päähän heittämällä. Loppusuoralla irtosi aivan upeesti ja eteni viimeiselle hypylle ennenko ehdin edes käskyttää. Pientä viilausta maten ohjaukseen tarvittiin, mutta koira teki hienosti.
Koutsi huomasi, että olen ruvennut kutsumana keinua uudella käskyllä, "A-kiipee". Näin tapahtui ainakin 3 kertaa.....