Nyt kun on hömpöstelty kaikenlaista hempeetä pitää palata päiväjärjestykseen ja raportoida hieman agilitystäkin.

Matte kävi agilityn koulutusohjaajakurssin ja palasi sieltä intoa puhkuen. Toivottovasti sitä riittää vielä ensi viikkoonkin.
Tuisku ei ole päässyt omaan ryhmään treenaamaan kunnolla pitkään aikaan, joten vein T:n kerran Pyrrän treenilöihin (luvan kanssa) kun tiesin että ryhmäsä on vajetta poissaolojen vuoksi. Kiva oli mennä ja nyt varsinkin huomasin sen eron, miten erilaista tulee olemaan sitten Pyryn kanssa meno. Pyryn kanssa joutuu todennäköisesti juoksemaan kovempaa vielä senkin jälkeen kun se oppii kaikki ohjauskuviot.

Maanantaina oli Pyrysellä ohjelmassa ratatreeniä ja ohjaustekniikkaa. Pentu menee todella taitavasti ja kuuntelee miun ohjeita.
Toisella radalla se teki loistavan oman haun putkeen ja upeat kepit kovasta vauhdista. Slalomitkin meni uskomattoman sujuvasti! Kyllä miula on sitten pätevä pentunen!
Omatoimisesti tulen panostamaan paikallaan pysymiseen ja sainkin hyviä vinkkejä siihen sieltä kurssilta.

1992820.jpg        1992821.jpg
 © STopra                                                                © STopra  
Pyry ei kauheesti kentällä innostu leikkimisestä. Kotona se jaksaa repiä ja riuhtoa lelua pitkäänkin, mutta kentällä kun yritän samaa, into loppuu nopeasti. Pittää koittaa sitä makkarasukkaa, josko sillä saisin pennun virittymään leikkifiiliksiin.