Nää oli sitten viimeiset maanantai-illan treenit tänä syksynä, ku ens viikonloppuna siirrytään talviaikaan ja pimeä tulee entistä aikaisemmin. Toisin kuin matte on yrittänyt blondina pähkäillä ihan väärin.

Tänään jatkettiin perusohjausharjoituksilla ja vuorossa olivat valssaus sekä vetäminen ja työntäminen. Pyry menee vauhdilla, joten joudun todellakin pistämään tossua toisen eteen ja miettimään mitä vartalollani teen, sillä koira ottaa todella herkästi väärät ohjaukset. Mutta sitten kun saan koiran menemään sinne minne haluan, mikä itseasiassa ei edes ole kovin vaikeaa, se menee kuin unelma.
Liukuvalssia pitää harjoitella myös toisin päin nk. vasemmalle, sillä siinä liike töksähtää ja liukuvasta sulavasta liikkeestä tulee kankea kiepsahdus. Siis ohjaajan liikkeestä.......

Ryhmä oli kivasti koossa joten kun viimeinenkin koirakko oli tehnyt viimeisenkin harjoituksensa oli jo sangen pimeää. Ja ensi viikolla olisi vielä pimeämpää tähän aikaan. Treenit jatkuu siis tästä eteenpäin lauantaiaamuisin ainakin jonkin aikaa.