Maten piti mennä iltatreeneihin alkuaan Tuiskun kanssa. Sitten T jäi kotiin ja mukaan lähti Pyrrä ajatuksella, että se ottaa vain kisapussia koeluontoisesti ja matkalla käydään hakees Nelli, et matte saa treenata FAO:n rataa Agirotua varten. Doh. Matte imuroi niin pitkään että kiirehän siinä tuli. Järki voitti ja Nelli jäi vielä kotiin viettämään rauhallista koti-iltaa ja matte suunnisti kentälle special guest starin kanssa.

Radaksi rakennettiin lähes FAO:n radan toisinto pienin muutoksin. SKoutsi treenasi itse Pepsin kanssa, tietty, kun mein ryhmään kuuluu, mutta siinä sivussa hän paimensi meitä Susannan kanssa. Mentiin sitten Pyrräsen kanssa koko rata läpi ja se meni kyllä hyvin. Otettiin pienen hetken päästä se uudelleen ja silloin Pyry olisi halunnut vain mennä A:lle. Se on selvästikin suosikkiesteitä. Omaa vuoroa odotellessa otettiin sitä kisapussia, mitä varten pentu mukaan lähtikin......No siinä nyt ei kummempia ollut.

Sitten otettiin rataa vähän toiseen suuntaan varioiden ja sekin tehtiin läpi. Lopuksi harjoiteltiin jo keppejä "isojen koirien" tyyliin, kun neuvottiin jättämään jotain pois (käsi-jalka-käsky). Pentu tekee kepit oikein ohjauksessa ja on jo jyvällä siitä miten ne tehdään ihan itsenäisestikin.

Tänään tuli kyllä ihan superannos treenausta. Tehdyt radat oli pitkiä ja eikä ihan niin yksinkertaisiakaan, joten P selvisi kyllä omaan tasoonsa nähden todella reippaasti. Hieno pikkukoiranen!!!

Harkkojen jälkeen lähdettiin vähän vielä jäähdyttelemään Pepsin ja SKoutsin kanssa. Kohta Pyrrä pyyhkäisi metsikköön ja sitten sieltä pyyhälsi tuhatta ja sataa RUSAKKO. Ja Pepsi perään. Kohta tulee Pyrränen kuono maassa nuuskuttaen ja eikun jälkiä pitkin perään. Aikansa huudeltuamme koirat ilmestyivät takaisin läähättäen, että RUSAKKO piti todellakin huolen "jäähdyttelystä".