Sunnuntaina olisi kisat Mikkelissä Nellin kanssa ja siksi päätettiin kokeilla sitä että Marja toi koiran kentälle ja mie treenaan sillä. No. Vein Nellin radan alkuun ja käskin että hyppää. Hyppäsihän se. Ja jatkoi suoraan autolle miun ja Marjan huudoista huolimatta. Eipä me saatu Nelliä toimimaan miun kanssa ku Marja oli paikalla. He sitten jatkoivat treeniä ja mie treenasin vaan Tuiskun kanssa.

Su 13.7.08 Mikkelissä oli tosiaan 2 rataa kakkosille. Bensa on tällä hetkellä niin kallista, että en raaskinut ilmoittaa molemmille päiville, joten valitsin sunnuntain kun J:llä oli la muuta menoa ja meidän omat koirat olis joutunu olemaan yksin pitkän päivän. Nyt meni sitten paaaaaaljon paremmin. Eka rata meni ihan mahtavasti. Pituus oli vaan laitettu ihan tappiin ja se oli silloin tosi pitkä. Nellillä kolahti takajalat viimeiseen palikkaan kaataen sen, joten siitä 5. Aikavirhettäkin tuli, joten tulos 9.74 ja sijoitus 14. Mutta nyt sujui yhteistyö taas just niiko pitää.

Toinen rata oli kiemuraisempi mutta sekin selvitettiin muuten puhtaasti, paitsi että pituudella kolahti taas se viimeinen palikka ja siitä ainoo 5. Nyt tuli aikavirhettä paljon enemmän ja tulokseksi saatiin 18.58, sijoitus 9.
Tyytyväinen olin tähänkin rataa, sillä alussa oli todellakin melkoinen hyppy-pyöritys ja se selvittiin  ihan hienosti.

Nelli oli hieno koira ja ratojen jälkeen vein sen uimaan läheiseen jokeen, kyllä se oli sen ansainnutkin!!!