Vaikka muualla maailmassa ilma olisi miten kylmä ja kalsea, kentällä hellettä piisaa jos vain vähänkin paistaa aurinko. Klo 9 siellä tarkenee jo hyvinkin vähissä varusteissa, saati sitten jos vähänkään punnerrat esteitä kontista ulos ja paikalleen. No, siellä me kuitenkin oltiin saatuamme Leimu-poron seuraksemme.

Rakennettiin alkuosaa FAO:n open class radasta. Sillä olisi tarkoitus jatkaa meidän vuoron jälkeen isomman porukan kesken. Olin hakenut Nellin sitä varten mukaan. Ohessa kuva radasta.

1694855.jpg

Pyryn ja Leimun kanssa teimme rataa esteelle 9 asti eli puomille. Alku on vähän kiemurainen, mutta niin vaan pentukin meni sen oikein kivasti. Lisäksi harjoiteltiin hypyissä eri variaatioita ja keinua. Lopuksi Leimun emäntä auttoi meitä renkaan harjoittelussa ja PIM - Pyry hokasi mitä pitää tehdä ja rupesi hyppäämään itse renkaan läpi!!!!! Hieno Pyrrä!

Sitten kentälle tuli lisää treenaajia ja rakensimme radan loppuun. Otin se Nellin kanssa pariin kertaan ja se kulkee mukavasti. Ohjauksessa vaan pitää olla aika tarkka, sillä herkästi lähtee väärään suuntaan - jos näytän väärin. Sehän ei ole koiran vika. Nelli on hieno tyttö!